Agjensia Kolektive e Mbrojtjes së të Drejtave të Autorëve

ALBAUTOR është organizatë mbledhëse e të drejtave të autorëve, kompozitorëve dhe botuesve të veprave artistike, letrare, muzikore e audiovizuale. Themeluar në vitin 1992 si shoqatë e autorëve, kompozitorëve, artistëve dhe botuesve ALBAUTOR ka në gjirin e vet autorë nga më të shquarit të fushave perkatëse të të gjithë brezave dhe gjinive të krijimtarise artistike.

Njoftime / Publikime

Pyetje dhe Përgjigje

    Albanian