Njoftohen të gjithë autorët shqiptar dhe të huaj
April 6, 2017
Çfarë është një vepër?
April 7, 2017

Çfarë është autori krijues?

Regjia: Joris Clerté dhe Joyce Colson
Skenari: Anne Jaffrenou
Vizatimi dhe animacioni: Joyce Colson
Folës: Richard Sammel

Albanian