October 19, 2017

LETËR E DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË CISAC DREJTUAR KRYEMINISTRIT SHQIPTAR Z. EDI RAMA

LETËR DREJTUAR KRYEMINISTRIT TË SHQIPËRISË Z. EDI RAMA NGA ANA E DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË KONFEDERATËS NDËRKOMBËTARE TË SHOQËRIVE TË AUTORËVE DHE KOMPOZITORËVE, CISAC Z. GADI ORON.
Albanian