May 12, 2017

BE-scan

BE- scan
May 12, 2017

KERKESE KRYEMINISTRIT

KERKESE KRYEMINISTRIT
April 10, 2017

Member support program

Member Support Program
April 10, 2017

Sistemi tarifor Albautor 2017

SISTEMI TARIFOR ALBAUTOR 2017 (pdf)
April 10, 2017

Statusi i Albautor 2016

Statuti Albautor 2016 (pdf)
April 10, 2017

Croatia seminar promotes CMO-government cooperation, best practices and economic growth

http://www.cisac.org/Newsroom/Articles/Croatia-seminar-promotes-CMO-government-cooperation-best-practices-and-economic-growth  
April 7, 2017

Exploring Copyright (CISAC – FutureLearn promo)

April 7, 2017

Çfarë është “kopja private”?

Regjia: Joris Clerté dhe Joyce Colson Skenari: Anne Jaffrenou Vizatimi dhe animacioni: Joyce Colson Folës: Richard Sammel
April 7, 2017

Çfarë është një organizatë e administrimit kolektiv të të drejtave të autorit?

Regjia: Joris Clerté dhe Joyce Colson Skenari: Anne Jaffrenou Vizatimi dhe animacioni: Joyce Colson Folës: Richard Sammel
Albanian