April 7, 2017

Çfarë janë të drejtat morale të autorit?

Regjia: Joris Clerté dhe Joyce Colson Skenari: Anne Jaffrenou Vizatimi dhe animacioni: Joyce Colson Folës: Richard Sammel
April 7, 2017

Çfarë është një vepër?

Regjia: Joris Clerté dhe Joyce Colson Skenari: Anne Jaffrenou Vizatimi dhe animacioni: Joyce Colson Folës: Richard Sammel
April 7, 2017

Çfarë është autori krijues?

Regjia: Joris Clerté dhe Joyce Colson Skenari: Anne Jaffrenou Vizatimi dhe animacioni: Joyce Colson Folës: Richard Sammel
April 6, 2017

Njoftohen të gjithë autorët shqiptar dhe të huaj

Njoftohen të gjithë autoret shqiptare dhe të huaj, (kompozitorë, poetë, orkestrues, shkrimtarë, piktorë, skulptorë, fotografë, gazetarë, eseistë, karikaturistë apo/dhe autorë të veprave të tjera artistike) si […]
Albanian