Informacion Mbi Të Drejtat E Autorit Të Pashpërndara Gjatë Vitit 2023

Lajmerim COPYRIGHT

Të Nderuar Autorë

Gjatë vitit 2023 Agjencia Albautor nuk ka mundur të kryej shpërndarjen e të drejtave të autorit për autorët më poshtë, për shkak se nuk ka asnjë kontakt me ta dhe nuk disponon llogaritë e tyre bankare ku mund të bëj pagesën e të drejtave të autorit.

Për këtë arsye është e nevojshme që vetë autorët ose përfaqësuesit e tyre të paraqiten pranë zyrës së Agjencisë Albautor, në adresën Bulevardi Bajram Curri, Pallati 114, Tiranë, për të bërë të mundur kalimin e vlerave monetare të vitit 2023, por edhe të viteve të mëparshme, në llogaritë e tyre bankare.

Për më shumë informacion mund të na kontaktoni në numrat e telefonit:
04 452 9797
069 45 53 649.

 • AGRON XHUNGA
 • ALBAN RAMOSAJ
 • ALDO KOLA
 • ALFRED SULA
 • DHIMITER LAZRI
 • ENO KOCO
 • ENRIETA SINA
 • FATMIR SHAHINI
 • FERDINAND MURATI
 • GASPER CURCIA
 • GENTJAN LLANAJ
 • GERALD XHARI
 • GJOKE BECI
 • GJON SIMONI
 • ISMAIL BALLA
 • KLAJV KAJNO
 • KUJTIM AVDIU
 • MATEUS FRROKU
 • NATASHA LAKO
 • NERTES ASLLANI
 • NESTI UCI
 • NIKOLLA ZORAQI
 • NINA HARITO
 • OLTI CURRI
 • PRENK JAKOVA
 • REXHEP HASIMI
 • ROMIR LLANAJ
 • SEBASTIANA BRECANI
 • SHAQIR KODRA
 • SHKELQIM DULE
 • SOKOL SHUPO
 • THOMA SIMAKU
 • URBAN BAND
 • VANI RUSHITI
 • VLLASOVA MUSTA
 • XHESIKA POLO
Ju falenderojmë