Lajmet më të fundit nga ALBAUTOR

Informacion Mbi Të Drejtat E Autorit Të Pashpërndara Gjatë Vitit 2023

Lajmerim Copyright

Misteri i regjistrimit në agjenci të huaja

Oltion Spiro
Lajmerim Copyright

Njoftim për Shpërndarjen e të Drejtave të Autorit

Lajmerim Copyright

Njoftim Për Shpërndarjen E Të Drejtës Së Autorit Tek Jo-anëtarët

16 MAR 2020 Mesazh

Mesazh Nga Autorët

13 APR 2020 Copyright

Të Dashur Miq Të Albautor

20 APR 2020 Lajmerim

Njoftohen Të Gjithë Autorët

01 MAY 2020 Lajmerim

Propozimet E Albautor Për Marrjen E Masave Në Mbështetje Të Autorëve Dhe Artistëve

13 MAY 2020 COPYRIGHT

Agjencitë E Të Drejtës Së Autorit Në Mbështetje Të Krijuesve

30 DEC 2019 Lajmerim

Deklaratë Drejtuar Radio Televizionit Shqiptar

30 DEC 2019 Lajmerim

Komunikim Zyrtar Nga Albautor

11 NOV 2019 Info COPYRIGHT

Raporti I Koleksioneve Global Cisac 2019

21 DEC 2017 Lajmerim

Të Gjithë Në Mbrojtje Të Së Drejtës Së Autorit

18 DEC 2017 Lajmerim

Nuk Mund Të Vidhet Më E Drejta E Autorit!

15 DEC 2017 Lajmerim

Takimi Ne Budapest

15 DEC 2017 Lajmerim

Bashkëpunim I Frytshëm Midis Albautor Dhe Suisa Zvicër

19 OCT 2017 Lajmerim

Letër E Drejtorit Të Përgjithshëm Të Cisac Drejtuar Kryeministrit Shqiptar Z. Edi Rama

31 MAY 2017 Lajmerim

Cisac Në Mbështetje Të Albautor