Njoftim për Shpërndarjen e të Drejtave të Autorit

Lajmerim COPYRIGHT

Të Nderuar Autorë

Agjencia Albautor bazuar në monitorimet e përdorimit të veprave artistike përgjatë vitit 2022 ka realizuar shpërndarjen e të drejtave të autorit për 250 autorë.

Mbeten ende pa shpërndarë autorët si më poshtë për të cilët Agjencia nuk ka asnjë kontakt dhe nuk realizon dot shpërndarjen e të ardhurave.

Për sa më sipër, autorët ose përfaqësuesit e tyre, duhet të paraqiten pranë zyrës Albautor, në adresën Blv. Bajram Curri, Pallati 114, Tiranë, për të bërë të mundur kalimin e vlerave në llogaritë e tyre bankare.

Për më shumë informacion mund të na kontaktoni në numrat e telefonit:
04 452 9797
069 45 53 649.

 • AGRON XHUNGA
 • ALBAN SKENDERAJ
 • ALEKSANDER GASHI
 • ALFRED SULA
 • ARMEND REXHEPAGIQI
 • AVDULLA GRIMCI
 • BLEDI HATIJA
 • DHIMITER LAZRI
 • DIANA FEJZIU
 • DONIKA MUCI
 • ELDA BUDINA
 • ELSA BUDINI
 • ELSA BUSHATI
 • ENO KOCO
 • ENRIETA SINA
 • FERDINAND MURATI
 • FILIP NDOCAJ
 • G. POPOV
 • GASPER ÇURÇIA
 • GEORGI AITONOV
 • GJOKE BECI
 • GJON SIMONI
 • ISMAIL BALLA
 • KLAJDI HARUNI
 • KUJTIM AVDIU
 • MAJLINDA BERXOLLI
 • MIRA MAMAQI
 • MIRA MECULE
 • NDOC GJETJA
 • NESTI UÇI
 • NIKOLLA ZORAQI
 • NINA ANDONI
 • NINA HARITO
 • PJERIN ASHIKU
 • PRENK JAKOVA
 • REXHEP HASIMI
 • SAIMIR BAHJA
 • SHAQIR KODRA
 • SOKOL SHUPO
 • SONI MALAJ
 • STEFAN CAPALIKU
 • THOMA SIMAKU
 • VASKE CURRI
Albautor